KantoorFiscalis.jpeg
IngangFiscalis.jpeg
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
accountants400x350.png

FISCALIS Accountants
"Van boekhouding naar belastingaangifte"

Voor het hebben van een goed inzicht in het financiële reilen en zeilen in een onderneming is een goede administratie van levensbelang. FISCALIS Accountants kan u helpen bij de opzet en inrichting van uw administratie. Bij voorkeur geautomatiseerd. Er zijn diverse online financiële pakketten die behulpzaam kunnen zijn bij het voeren van uw administratie. Wij maken veel gebruik van snelstart, maar maken ook gebruik van andere financiële pakketten.

Vanuit de administratie verzorgen wij de gewenste financiële rapportages. Jaarlijks de uit te brengen jaarrekening. Maar wij verzorgen ook tussentijdse overzichten, prognoses. Op deze wijze heeft u een actueel inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. En dat is van groot belang als er belangrijke beslissingen genomen moeten worden.

FISCALIS Accountants verzorgt vanzelfsprekend ook belastingaangiften. Niet alleen de periodiek terugkerende aangiften Omzetbelasting, maar ook Vennootschapsbelasting en Inkomstenbelasting. Ook aangiften voor particulieren en de aangifte erfbelasting kan FISCALIS Accountants voor u verzorgen.

 

Ben Vroom, registeraccountant

Directeur FISCALIS Accountants

Aangesloten bij:

sra-gecertificeerd-keurmerk.png
rba3.png
nba-logo.png

Contact

FISCALIS Accountants & Lonen

Torenlaan 18a
9401HR Assen
Telefoon accountants: 0592 762100
Telefoon lonen: 0592 762120
E-mail: accountants@fiscalis.org
E-mail: lonen@fiscalis.org

Volg ons online

facebook2

lin2