FISCALIS Accountants is een klein registeraccountantskantoor, sinds 2012 gevestigd in de Drentse hoofdstad Assen. Ons kantoor staat aan de Torenlaan op nummer 18a.

Onze klanten bevinden zich voornamelijk in het MKB. Wij verwerken administraties, doen aangiften voor de verschillende belastingmiddelen voor kleine en middelgrote ondernemingen. Particulieren die hun privé aangifte willen laten verzorgen zijn bij ons ook van harte welkom. Daarnaast zijn wij vaak betrokken bij adviesopdrachten. Gedacht kan worden aan bedrijfsoverdrachten, ontvlechtingen, fiscale herstructureringen.

De loonberekeningen en het voeren van loonadministraties laten wij uitvoeren door FISCALIS lonen. Over FISCALIS Lonen vindt u elders op deze site nadere informatie. De bedrijfscultuur is bij ons te kenschetsen als open, informeel, gericht op contact. Mede om die reden is telefonisch overleg en mailcontact geheel gratis. Wij hopen dat u de drempel om contact te zoeken met FISCALIS Accountants als laag ervaart. We nodigen u van harte uit contact te zoeken en nader kennis te maken. We zien u graag terug aan de Torenlaan 18a te Assen!

FISCALIS Accountants BV

Torenlaan 18a

9401 HR ASSEN

Tel 0592 – 762100

Ben Vroom, registeraccountant